У Рівному визначили переможця Західної ліги сміху (ФОТО)

У Рівному визначили переможця Західної ліги сміху. Днями у глядацькій залі Міського Будинку Культури відбувся фінал цього гумористичного шоу, під час якого і стало відомим ім’я команди-чемпіона.

У фіналі зіграли чотири найкращі команди сезону: «В активному пошуку» (Тернопіль), «Дуракам закон не писан» (Ніжин), «Ничего страшного» (жіноча збірна) та «0688355055» (Львів).

Зірковими тренерами команд протягом сезону були Тарас Стадницький (“VIP Тернопіль”), Влад Куран (“Ветерани космічних військ”), Віктор Іваницький (“Заїнька”) та тренер-джокер Святослав Антіпов. Виступив на сцені і редактор Західної ліги сміху, двічі переможець телевізійного проекту Іван Люлєнов (“Стояновка”). 

Захід тривав протягом двох годин і подарував глядачам масу позитивних емоцій, адже конкурсів було багато – полотна, пранки, музичний конкурс, стем. Додала гостроти змаганню і цікава та смішна традиційна розминка із залом, яка і допомогла остаточно визначити переможця. До слова, ним стала команда з Тернополя «В активному пошуку», тренером якої був Дмитро Зелінський, віце-чемпіон телевізійної «Ліги сміху» з команди «Отдыхаем вместе».

Читайте також