У Рівному влаштували свято для дітей загиблих захисників України

У Рівному продовжують підтримувати родини загиблих захисників України. Так, сьогодні благодійна організаціія “Фонд Віктора Шакирзяна" організувала дитяче свято для тих, хто втратив батьків на війні. Дійство, наповнене приємними емоціями та дитячим сміхом, відбулося у Дитячому розважальному центрі «Happy.Park».

Разом із позитивними емоціями для діток, такі свята покликані, щоб продовжити вже наявний діалог та співпрацю з родинами полеглих Героїв. Адже керівництво міста щоденно працює задля всебічної підтримки родин загиблих. Тим самим, вони можуть бути впевненими, що оперативно отримають будь-яку допомогу у вирішенні їх питань.

"Піклуватись про родини тих, хто віддав життя за Україну - це найперший наш обов?язок. Особливо, це стосується дітей, які втратили на війні своїх найдорожчих татусів, - говорить секретар Рівненської міської ради, виконувач обов’язків міського голови Рівного Віктор Шакирзян. - Сподіваюся, що наша вдячність і любов хоч трохи допоможуть їм пережити цей важкий час. Тому такі заходи ми будемо проводити і надалі, щоб дарувати діткам посмішки та гарний настрій. Вдячний меценатам, благодійникам, які завжди відгукуються та допомагають нам проводити такі заходи для родини загиблих захисників, показавши їм, що ми завжди поруч".

Це вже другий захід, коли дітки загиблих Героїв проводять цікаве дозвілля у «Happy.Park». Організатори кажуть, що планують зробити такі розваги для родин загиблих постійними.

"Це вже другий захід в наших стінах для дітей, батьки яких загинули на війні. Переконаний, що це потрібна справа для того, щоб відволіктися від ситуації, в яку потрапили ці родини. Сьогодні дітки абсолютно безкоштовно можуть провести день в розважальному центрі, - наголосив директор ТРЦ “Happy Mall” Тарас Максименко. - Плануємо, що такі заходи будуть відбуватися на постійній основі. Адже є розуміння того, що родини загиблих захисників потребують нашої підтримки".

Самі ж дітки не приховують позитивних емоцій. З захопленням стрибають на батутній арені, розважаються в комп’ютерних іграх, бавляться в лабіринтах та гарно проводять час. Та кажуть, що із задоволенням завітають на такий захід знову.

Читайте також