У Рівному вночі невідома особа підпалила сміттєві контейнери (ФОТО)

У Рівному на одній з вулиць міста невідома особа здійснила підпал контейнерів.

Про це йдеться у релізі від КАТП 1728.

Як зазначають  дописі, інцидент трапився з 13 на 14 липня вночі. В одному із дворів міста було зафіксовано навмисний підпал сміттєвих контейнерів, про що свідчать записи з камери відеоспостереження.

Варто зазначити, що наразі ведеться розслідування правоохоронними органами, і особа, що здійнила підпал найближчим часом буде притягнута до відповідальності.

Додамо, що це не перший випадок коли у місті відбувається паління контейнерів, або з необережного поводження із недопалками від цигарок, або ж навмисним підпалом, як у даній ситуації. Такі дії призводять до серйозних наслідків для спільноти, адже майно підприємства є спільним майном, бо ж придбане за кошти від сплати за надання послуг.

Варто зауважити, що вартість одного контейнера більше 16600 грн, на вказаній локації їх було три.

"Ми засуджуємо такі дії вандалізму, які несуть небезпеку як навколишньому середовищу, так і руйнуванню майна нашої громади.Звертаємося до містян із проханням бути пильними до таких випадків вандалізму і одразу повідомляти відповідні служби. Ваша активна участь та співпраця є ключем до розв'язання подібних проблем. Давайте разом працювати над змінами, що забезпечують безпеку та процвітання нашої чудової громади",  - зазначають у дописі.

Читайте також