У Рівному вночі обікрали магазин на 6 тис. грн

Вчора, у неділю, 15 грудня, вночі близько 3 години у Рівному на вулиці Князя Романа обікрали магазин.

Як повідомляють у поліції, злодії потрапили в магазин, віджавши викруткою металопластикові вхідні двері. Вони вкрали звідти 2 тисячі гривень, які були в касі, а також хотіли винести електричний чайник, пульт, мобільний телефон, обігрівач та 8 палок ковбаси. Загальна сума збитків становить не менше 6000 гривень.

Правоохоронці зуміли швидко затримати злодіїв прямо на місці злочину. Ними виявилися молоді чоловіки, віком 23 і 34 роки відповідно. Обоє - мешканці Рівного.

Наразі вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Їм вчора вже повідомили про підозру у вчиненні крадіжки, поєднаної із проникненням у приміщення за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Також підготовлено клопотання до суду про обрання їм запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Відомо, що обоє молодиків вже притягалися до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, за що перебували у місцях позбавлення волі. У старшого зловмисника нещодавно закінчився термін перебування під домашнім арештом за вчинення крадіжки, тож разом із товаришем він знову взявся до старої «справи».

За скоєне чоловікам загрожує до 6 років позбавлення волі.

Читайте також