У Рівному водій на дорозі влаштував розбірки з іншим водієм, вистріливши в нього (ФОТО)

У неділю, 20 жовтня, у Рівному на вулиці Костромській конфлікт між водіями призвів до стрілянини. 

Як пояснив один з них, 34-річний рівнянин, він їхав за кермом автомобіля «BMW» головною дорогою, коли перед ним з другорядної дороги "вискочив" автомобіль «ЗАЗ-1102», не надавши йому переваги в русі. Водій "БМВ" зумів зреагувати і уникнути зіткнення, але він захотів поговорити з порушником, який мло не спричинив ДТП, тому наздогнав та зупинив автомобіль "ЗАЗ", за кермом якого перебував 30-річний мешканець с. Велике Вербче Сарненського району. 

В результаті розмови між водіями виник конфлікт, внаслідок кого водій "БМВ" дістав зброю та вистрілив у водія "ЗАЗа", влучивши йому у плече, після чого втік. Як з'ясувалося пізніше, він виявився членом одного громадського формування.

У салоні автомобіля "ЗАЗ" перебував тесть травмованого водія, який і викликав на місце швидку та поліцію. Після надання необхідної медичної допомоги потерпілого відпустили додому.

Працівники поліції змогли доволі швидко знайти  водія «BMW» неподалік будинку за його місцем проживання. Медичне освідування встановило, що він був тверезим.

За цим фактом у поліції відкрили кримінальне провадження і розпочали досудове розслідування за част. 4 ст. 296 ККУ. Наразі вирішують питання про повідомлення водієві, який стріляв, про підозру. Зброю поліцейські у нього вилучили та перевіряють факт законності видачі йому дозволу на неї.

Читайте також