У Рівному за добу двічі виявили бурштин (ФОТО)

Каміння, ззовні схоже на сирець бурштину, знову виявили патрульні. Вчора, близько 8-ї години вечора, під час патрулювання на автодорозі Н22 Устилуг-Луцьк-Рівне поліцейські зупинили автомобіль TOYOTA LAND CRUISER 100 за порушення правил дорожнього руху.

Під час спілкування з інспекторами 40-річний водій помітно нервував та поводив себе невпевнено.

Патрульні вирішили провести поверхневу перевірку транспортного засобу, під час якої під переднім пасажирським сидінням поліцейські виявили три шкарпетки наповнені камінням, ззовні схожий на сирець бурштину.

А вже у Рівному, близько 10-ї години вечора, поліцейські під час патрулювання на вулиці Київський помітили 2-х осіб, які розпивали алкогольні напої в громадському місці.

Під час спілкування з 23-х та 25-ти річними громадянами поліцейські помітили, що останні помітно нервували,
інспектори вирішили провести поверхневу перевірку, в результаті якої у 23-річного рівнянина у внутрішній кишені сумки поліцейські помітили каміння жовтого кольору, ззовні схоже на сирець бурштину.

На вище вказаних громадян поліцейські також винесли постанови за ч.1. ст.178 КУпАП (Розпивання пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв на вулицях, у закритих спортивних спорудах, у скверах, парках, у всіх видах громадського транспорту (включаючи транспорт міжнародного сполучення) та в інших заборонених законом місцях).

В обох випадках поліцейські на місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Читайте також