У Рівному за розробку логотипу заплатять 5 тисяч гривень

http://automoto.rv.ua

2019-й рік оголошено Роком Спідвею у Рівному, а це означає, що прийшла пора втілювати у життя заплановані заходи з нагоди 60-річчя Рівненського Спідвею.

Одним з перших пунктів заплановано конкурс на розробку Логотипу, який буде використовуватися під час друку марок, конвертів, прапорів, буклетів, ручок, чашок, шарфів, кепок, футболок та іншій сувенірній продукції.

Федерація Мотоциклетного Спорту України є піонером у розробці логотипів, а також випуску конвертів та марок, присвячених важливим подіям в історіїї українського мотоспорту.

Зокрема:

1) зображення з конверту з нагоди проведення у Києві Конгресу Європейської Мотоциклетної Федерації UEM (нині FIM_Europe) у 2006-му році

2) зображення з конверту з нагоди 50-річчя Спідвею на Рівненщині 

3) зображення з конверту з нагоди 20-річчя Федерації Мотоциклетного Спорту України

4) зображення з конверту з нагоди проведення у Києві Командного Чемпіонату Європи "Мотокрос Націй" у 2012-му році

Особливо варто відзначити випуск марок та конвертів, присвячених "Легендам Українського Мотокросу" у 2016-му році.

УМОВИ КОНКУРСУ:

Логотип, присвячений 60-річчю Рівненського Спідвею, має містити у собі зображення гонщика (бажано рівненського) та мотоцикла, ювілейну дату 60-років, логотипи (герби) міста Рівне та Рівненської області (приймаються пропозиції).

Також важливим елементом оформлення майбутньої сувенірної продукції є каліграфічний надпис "Легенди Рівненського Спідвею", розробка якого також входить до конкурсу.

Призовий фонд конкурсу (винагорода) - 5000 грн. (5 тисяч грн.)

Варіанти розроблених Логотипів на Надписів надсилати на електронну адресу "Клубу" [email protected]

Термін розробки варіантів Логотипу на Надпису з 15 січня до 1 березня 2019 року.

Орієнтовна дата визначення переможця 5 березня 2019 року.

Обиратимуть переможця шляхом опитування (голосування) у соцмережах та з врахуванням голосів Членів "КЛУБУ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ РІВНЕНСЬКОГО СПІДВЕЮ", а також оргкомітету з підготовки та відзначення 60-річчя Рівненського спідвею.

Читайте також