У Рівному закінчився сезон роботи велопатрульних

фото - Фейсбук

Рівненські велопатрульні завершили сезон, пише Патрульна поліція Рівненської області. Рівненський велопатруль працює уже другий рік та є складовою Управління патрульної поліції. 23 вересня поліцейські допрацювали свою останню зміну в цьому році. На зимовий період велопатрульні повертаються до складу автопатрулів.

В поліції на велосипедах працювало 7 чоловік, з них 2 дівчини. На двоколісних поліцейські патрулювали у парках та скверах, зокрема на Лебендинці, в районі стадіону «Авангард», в парку «Хімік». Велопатруль також охороняв безпеку мешканців міста в центрі, парку Шевченка та в районі Басового Кута. Реагували переважно на порушення громадського порядку (розпивання алкогольних напоїв, паління в недозволених місцях) чи правила дорожнього руху.

За 5 місяців роботи поліцейські велопатруля склали 1230 адміністративних матеріалів: 860 по лінії охорони громадського порядку, та 320 за порушення правил дорожнього руху. Велопатрульні затримали чоловіка, який оголювався на очах в дітей біля ПДМу, крадія мобільного телефону в 10-річного хлопчика на Набережній, провели сотні профілактичних та роз’яснювальних робіт, вилили декалітри спиртного та загасили сотні цигарок у громадян, які зловживали у громадських місцях.

 

Читайте також