У Рівному закінчують реконструкцію муніципального коворкінгу

За підтримки уряду Німеччини та Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні Рівненська громада закінчує реконструкцію майбутнього муніципального коворкінгу.

Оновлена будівля на вулиці Поштовій слугуватиме для проведення переговорів, онлайн зустрічей та отримання консультацій. Цей коворкінг зможе стати офісом для новостворених, релокованих чи ветеранських бізнесів, а також для стартапів, інноваційних компаній тощо.

Крім цього, тут передбачене облаштування відділення ЦНАПу, центру енергоефективності та виставкових майданчиків #ПідтримуйРівненське для популяризації продовольчої та непродовольчої продукції.

«Важливо, що в сучасних умовах місцева влада та бізнес готові співпрацювати одне з одним для спільної розбудови економічно сильної та перспективної громади! Дякуємо донорам проєкту — уряду Німеччини та компанії GIZ — а також ПРООН в Україні за можливість розвиватися разом рівненській громаді та бізнесу», - відзначає секретар Рівненської міської ради, виконувач обов’язків міського голови Віктор Шакирзян.

Нагадаємо, роботи виконуються в межах проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів» за фінансування уряду Німеччини. Проєкт імплементується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH спільно з ПРООН в Україні.

Читайте також