У Рівному запрацював "Акселератор підприємництва"

У Рівному розпочалась навчальна програма, котра спрямована навчати розвитку мікро- та малих бізнесів Рівного "Акселератор підприємництва". 

Про це повідомляє Рівненська міська рада. 

Як розповів директор департаменту економічного розвитку Володимир Липко, ця програма реалізується - Бізнес-Школою Smart People за підтримки Української соціальної академії та фонду Renovabis.

“Ця програма дозволяє ознайомитися із засадничими принципами підприємницької діяльності. Вона допомагає підприємцям створити свою візію та довготермінові цілі, підвищити ефективність операційних процесів в середині компанії, а також допомагає у створенні стратегії розвитку бізнесу ,” - розповів Володимир Липко.

Також департамент економічного розвитку Рівненської міської ради, в свою чергу, посприяв у безкоштовній участі у цьому заході п'яти підприємців, які є потенційними учасниками міського конкурсу стартапів.

“Це ті, хто лише планує розпочати власну справу, ті, хто робить перші кроки, та ті, хто наважився перевезти свій бізнес з одного міста в інше через війну. Я радий, що наші підприємці не опускають руки, прагнуть до знань та реалізації своїх задумів, а ми відповідно, допомагаємо їм у цьому наскільки можемо,” - відзначив Володимир Липко.

Отож, за сприяння департаменту економічного розвитку до “Акселератора підприємництва” долучилися:

  • Роман Сенюх, який планує здійснювати виготовлення модульного покриття для підлоги;
  • Ірина Бачманюк, яка спеціалізується на пошитті спеціального робочого одягу, власниця ательє;
  • Оксана Пархомець, котра планує створити студію повітряної гімнастики;
  • Олена Звягінцева, яка прагне створити власну кав’ярню– кондитерську;
  • Олена Нагорна, котра планує відкриття центру розвитку дитини.