У Рівному запрошують на виставку живопису та авторських ляльок

У клубному кафе галереї європейського живопису «Євро-Арт» відкривається виставка Олени та Олександри Соботюк (авторська лялька та живопис) «Лялькова прогулянка»

Час презентації:  четвер, 21 лютого 2019 року, 17:00 год.

Місце: клубне кафе галереї європейського живопису «Євро-Арт» - Рівне, пр. Миру, 4.

Організатор: арт-група галереї європейського живопису «Євро-Арт».

Нинішня експозиція – це вже третя виставка робіт талановитих матері і доньки, Олени та Олександри Соботюк з Гощі, у клубному кафе нашої галереї.

Попри те, що мисткині працюють у різних творчих стилях – дочка є знаною художницею, а мама – відома лялькарка, їхні роботи дуже гармонійно доповнюють одна одну.

Олена Соботюк представляє 20 авторських текстильних ля­льок, а Олександра – 30 полотен, написаних у техніці олійного живопису.

Виготовлення ляльок називають «інтелігентним ремеслом», бо всупереч «штампованому» сьогоденню, ляльки ручної роботи зберігають тепло рук і душі автора. «Іграшка, зроблена не на потоці, викликає у людей всіх вікових категорій щиру радість», - розповідає майстриня.

Олена працює у творчому тандемі зі своєю старшою донечкою Олександрою, яка «створює оточення для маминих рукотворів», пише міські краєвиди до образу кожної ляльки. Тому ця виставка - свого роду розповідь про маленькі подорожі ляльок. На вас чекають цілі композиції, що мають свої історії.

«Лялькова прогулянка» Олени та Олександри Соботюк продовжує широкомасштабний проект нашої галереї - «Євро-Арт» для талановитих» та триватиме з 20 лютого по 17 березня 2019 року.

 Вхід вільний!

Читайте також