У Рівному засідала комісія ТЕБ і НС: що вирішили

Сьогодні у Рівному відбулося термінове засідання комісії ТЕБ і НС за участю профільних служб. Усі комунальні служби міста цілодобово чергуватимуть, щоб свочасно реагувати на наслідки негоди. Про це інформує Рівненська міська рада.

Розчищати вулиці від снігу будуть більше 10 одиниць техніки. На тротуарах та пішохідних ділянках буде задіяно два трактори. Комунальники вийдуть на роботу о 5:30 ранку.

Першочергово розчищатимуть доїзд до соціально важливих об'єктів та медзакладів. 

Якшо Укравтодор прийме рішення про обмеження руху загальнодержавного значення у разі погіршення погодніх умов - потенційно можливе обмеження руху громадського транспорту, які виїжджають за межі міста. Мова йде про 47 та 58, 34а маршрути.

Введено цілодобовий режим роботи територіального центру соціального обслуговування (на вул. Дубенській) на період негоди; Товариство Червоного хреста спільно з патрульною поліцією будуть виявляти безпритульних осіб та людей, які потенційно можуть замерзнути;

У разі зниження температури повітря - 15 морозу та шквальних поривах вітру - учні навчатимуться у дистанційному режимі до закінчення негоди.

Читайте також