У Рівному затримали наркоторговця (ФОТО)

Поліцейські управління протидії наркозлочинності ГУНП області вчора, п’ятого грудня, за продаж наркотиків затримали в обласному центрі 19-річного рівнянина.

Близько 14 години на вулиці Соборна зловмисник збув десять грамів марихуани за 300 гривень. У ході особистого огляду поліцейські виявили грошові кошти та наркотичні засоби, які він ще не встиг продати: шість пакетів з марихуаною вагою 50 грамів, амфетамін та дві марки ЛСД.

Усе вилучене поліцейські відправили на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при МВС. Збувачу наркотиків загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. 

«За фактами незаконного збуту та зберігання наркотичних засобів відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 309 та частиною 1 статті 307 Кримінального кодексу України, — повідомив т.в.о. начальника УПН в Рівненській області Олександр Зеленков. — Молодика затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання».

Читайте також