У Рівному - затримання: власник BMW погрожував іншому водієві зброєю (ФОТО+ВІДЕО)

ЧаРівне.інфо

Сьогодні у Рівному патрульна поліція зупинила автомобіль "BMW", а на водія оформила протокол. Подія сталась на вулиці Новака. Про це повідомляє "ЧаРівне.інфо".

ЧаРівне.інфо

Патрульні зазначили, що авто було зупинене за орієнтуванням.

ЧаРівне.інфо

Стало відомо, що між двома водіями на одній з вулиць Рівного виник конфлікт, в результаті чого власник  BMW  погрожував іншому пістолетом. Після цього про інцидент повідомили у поліцію та передали орієнтування. 

ЧаРівне.інфо

Автомобіль зупинили. На місце викликали експерта, який має засвідчити, що це за зброя і чи має кермувальник право на її власність.  

ЧаРівне.інфо

- Отримали виклик на службовий планшет, що водій автомобіля марки BMW погрожував іншому водієві пістолетом, оскільки у них склалася спірна ситуація на дорозі. Рухаючись вулицею Курчатова нами було виявлено транспортний засіб, зупинено шляхом блокування спільно з екіпажем КРЕЙСЕЙ- 23 по вулиці Олекси Новака. Під час поверхневої перевірки виявлено предмет зовні схожий на пістолет, на місце події прибув працівник дозвільної служби та повідомив, що пістолет імовірно перероблений. Чекаємо слідчо-оперативну групу, - зазначили у патрульній поліції. 

Читайте також