У Рівному зберуться кращі виробники ягідної продукції

У Рівному відбудеться бізнес-конференція для виробників ягідної продукції

Чи можна заробити на ягодах? Так, це реально. Але є сенс заробити втричі більше на продуктах переробки ягід і фруктів – напоях, джемах, сушині, детокс-продуктах та ін.Йдеться про створення доданої вартості і завоювання Україною світових ринків вже в якості повноцінного гравця, а не лише постачальника сировини.

Для тих, хто прагне створити власний унікальний високоприбутковий бізнес, хто робить ставку не на обсяги, а на якість продукту, - чергова дводенна конференція «Технології та інновації: ягідництво та переробка - 2018», яка адресована представникам ягідної, садівничої та переробної галузей.

13-14 грудня у Рівному конференція збере разом як професіоналів ягідного бізнесу, так і початківців, компаній-виробників техніки і технологій, препаратів, бізнес-рішень, торгові мережі та експортерів. На меті – створення максимально повної моделі успішного бізнесу на ягодах – від посадки, вирощування, збору врожаю до зберігання та переробки. Традиційно захід стане дводенним, щоб надати якомога більше інформації та можливостей! 13 грудня у Рівному (готельний комплекс «Айвенго») відбудеться конференц-день. 14 грудня вирушимо у бізнес-тур до садівничого господарства ТОВ «Українська Ягода», що на Житомирщині.

У програмі заходу планується «десант» фахівців і науковців з країни-лідера по ягідному виробництву Польщі, з виступами про найновіші технології вирощування і зберігання ягід.

Однією з центральних тем стане позиціонування ягідної продукції «MadeinUkraine» на міжнародних ринках, продаж свіжої та переробленої ягоди на вітчизняному ринку, вихід на експорт. Будуть організовані столи переговорів з торговими та ресторанними мережами, компаніями-експортерами.

Цікавим стане досвід СВК «Ягідки» – одного з найбільших виробників органічної лохини на території України та Європи, що цього року отримав повний сертифікат органічного виробництва ягід чорниці високорослої (лохини) Organic Standard та успішно подолав трирічний перехідний період. Підприємство представить керівник Олег НАУМЕНКО.

Виступ Тараса БАШТАННИКА, засновника компанії «Українська Ягода», стосуватиметься післязбиральної обробки ягідної продукції. Крім того, експерт розповість про тенденції на ринку свіжої та замороженої ягоди Європи, вихід на експорт.

Саме до ТОВ «Українська ягода» вирушать учасники конференції в рамках бізнес-туру другого дня заходу. Розташоване підприємство в с. Маркуші Бердичівського району Житомирської області. На площі понад 100 га тут вирощують лохину, жимолость, суницю садову, аґрус, малину, смородину чорну, смородину червону, черешню. Процес вирощування, сортування і пакування відповідає європейським стандартам якості і безпеки продукції. Агрономи компанії познайомлять своїх гостей з технологією вирощування лохини високорослої та проведуть майстер-клас із зимової обрізки цієї культури.

Зустрічаємося 13 грудня у м. Рівне (готельний комплекс «Айвенго»).
14 грудня відбудеться бізнес-тур до ТОВ «Українська Ягода» (с. Маркуші, Житомирська обл.).

Реєстрацію вже розпочато: http://forum.techdrinks.info/ua/archive/20
Тел. для реєстрації:
Надія Рачковська: + 38 063 056 47 88
Анна Ільчук: +38 068 568 66 58
Ірина Петронюк: +38 096 49 16 692

Конференція відбудеться за підтримки «Української ягідної асоціації».

Генеральний Партнер конференції – ТОВ «Байєр»
Головний Організаційний партнер – ТОВ «Українська Ягода»
Генеральний Юридичний партнер – патентно-правова фірма «Пахаренко і партнери»
Генеральний Інформаційний партнер - українсько-польський журнал «Ягодник»
Головні галузеві інформаційні партнери – журнали «Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації», «Горішник. Технології та Інновації» (Україна), журнал Jagodnik (Польща).

Інформаційні партнери –  журнал «Агроіндустрія», газета «Агробізнес сьогодні», інформаційне агентство «Агравері», Шувар-інфо, сайт Бізнес.Район.

Читайте також