У Рівному ЖК "На Щасливому" запрошує на Свято Водохреща

У неділю, 19 січня, у Рівному в парку житлового комплексу "На Щасливому" пройде Свято Водохреща.

Забудовник ЖК “На Щасливому” Роман Курис розповідає, що цього року окрім концертної програми вирішили і освятити джерельну воду біля каплиці Покрови Діви Марії у парку комплексу. 

“Ми вирішили, що 19 січня о 10:30 біля каплиці настоятель Свято-Воскресенської церкви отець Роман проведе службу та освятить джерельну воду. Опісля служби та протягом усього дня наші мешканці зможуть набрати собі освяченої води”, – каже Роман Курис. 

Після церемонії та впродовж усього дня кожен охочий зможе прийти та набрати собі освяченої води.

О 15 годині там розпочнеться власне вже саме святкове дійство. Впродовж трьох годин - до 18 години - кожен зможе вийти на сцену та защедрувати, за що отримає солодкий подарунок.

Після цього, о 18 годині, розпочнеться святковий концерт з конкурсами, подарунками та виступами етно-гуртів. А родзинкою програми стане відомий рівненський кавер-гурт «Miksband».

А наприкінці свята у житловому комплексі буде україномовна дискотека від МС Gonibez. 

До слова, впродовж дня гості свята зможуть поласувати смачним шашликом і солодощами, почаркуватися  медовухою і глінтвейном та зігрітися кавою. А скуштувати справжній український куліш можна буде абсолютно безкоштовно! Про це подбав організатор свята - забудовник ЖК "На Щасливому" Роман Курис, який вже багато років поспіль створює для своїх мешканців прекрасні святкові заходи для всієї сім'ї!

 

Читайте також