У Рівному змінять схему руху маршрутки: тепер вона заїжджатиме до ЖК "На Щасливому"

Фото - Рівне вечірнє

У Рівному змінять маршрут руху №61, який сполучає мікрорайони Новий Двір та Ювілейний, пише Рівне вечірнє.

За словами начальника транспорту і зв’язку міста Рівного Володимира Пилипчука, у схемі цього маршруту тепер буде зупинка на мікрорайоні "На Щасливому". І для цього навіть не потрібно буде оголошувати новий тендер, адже на території цього ЖК передбачено і вже облаштовано зупинки неподалік нового торгового центру, що зараз там добудовується.

- Забудовник добре постарався та зробив усе можливе, щоб там міг курсувати громадський транспорт. Маршрутка буде повністю проїжджати повз мікрорайон, у якому уже мешкає близько 6 тисяч людей. Робимо це для того, щоб дослідити цей маршрут та його актуальність, - каже Володимир Пилипчук.

Таким чином, вже скоро на "Щасливе" буде розроблений повноцінний маршрут і туди пустять окремий великий автобус. Роблять це на прохання мешканців цього мікрорайону. Адже рівняни вже давно скаржаться на те, що не можуть зручно добиратися на роботу, адже нині там не курсує жодна маршрутка, а той громадський транспорт, який їде зі сторони Здолбунова, постійно перенаповнений пасажирами.

 

Читайте також