У Рівному знімають перший український агросеріал (ВІДЕО)

У Рівному знімають перший український агроссеріал "Фермери". Днями оприлюднили його офіційний тизер, який створено за підтримки Українського культурного фонду у рамках втілення проєкту "Написання сценарію та створення індивідуального презентаційного пакету для телевізійного мінісеріалу "Фермери".

Автором проєкту є телерадіокомпанія "Ритм". У рамках проєкту також написано сценарій перших чотирьох серій "Фермерів".

Автор ідеї: Олександр Гладунов.
Координатор проєкту: Наталія Демедюк.
Автор сценарію : Олексій Комаровський.
Помічник сценариста: Олексій Антонюк.
Режисерське бачення: Роман Бровко.
Адміністратор: Марія Димухаметова.
Зв'язки з громадськістю: Наталя Богданець.

Створення тизера:
оператор-постановник - Дмитро Максимчук, Vidima Studio Max
звукорежисер - Тарас Черниш
звукооператор - Михайло Кликов, Василь Черенков
диктор - Сергій Корчак
Локації зйомок: сімейна ферма "Шедевр" у с. Довгалівка Радивилівського району Рівненської області, Міжнародний аеропорт "Рівне", ГРК "Софія", села Буща та Мости Здолбунівського району Рівненської області.

У ролях: Ніна Ніколаєва, Станіслав Лозовський, Олег Пшин, Сергій Корнейко, Катерина Лапіна, Оксана Островська, Діма Ніколаєв.

Автори проєкту, творча та знімальна групи щиро вдячні всім, хто сприяв його втіленню, а саме: президенту Української кооперативної федерації Михайлу Корилкевичу, Надзвичайному і повноважному послу Канади в Україні Романові Ващуку, директору міжнародного аеропорту "Рівне" Ігорю Насинюку, керівнику проєкту "Сімейні молочні ферми" Сергієві Чернієнку, менеджерці з розвитку проєкту "Сімейні молочні ферми" Наталії Немеришиній, ТзОВ "УкрМілкІнвест" та благодійному фонду "Любіть Україну", власникам сімейних молочних ферм, історії яких закладено в основу сюжету серіалу "Фермери": Олександру й Оксані Рябіям, Петру та Марії Правдюкам, Василю й Наталії Никончукам, Андрію і Євгенії Остап'юкам, Роману Лагнюку, Михайлові та Тетяні Юрчукам, Олександру й Світлані Самоплясам.

Читайте також