У рівнянина виявили 2,5 тонни алкофальсифікату та більше 4000 тис пачок цигарок

У Рівному судитимуть місцевого жителя за виготовлення алкогольної продукції та тютюнових виробів на суму у пів мільйона гривень.

Про це повідомляють у Рівненській прокуратурі. 

Таким чином, під час обшуків було знайдено близько 2,5 тонни фальсифікованого алкоголю та більше ніж 4000 пачок цигарок.

За керівництва Рівненської обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 32-річного місцевого жителя за фактом незаконного придбання та зберігання з метою збуту, а також транспортування з цією метою незаконно виготовлених алкогольних напоїв та тютюнових виробів .

Під час досудового розслідування встановлено, що чоловік, який не є підприємцем і не має жодних дозвільних документів для продажу алкоголю та цигарок, на території одного з гаражних кооперативів у місті Рівному облаштував склад незаконно виготовленої алкогольної та тютюнової продукції для її подальшого збуту.

Аби не допустити потрапляння «фальсифікату» на ринок, у результаті проведених санкціонованих обшуків  у рівнянина виявлено та вилучено понад 2,5 тонни фальсифікованого алкоголю, що становить майже 5 тисяч пляшок горілки, та більше 4000 пачок підроблених цигарок, на загальну суму у пів мільйона гривень.

Досудове розслідування проводили слідчі СУ ГУНП в Рівненській області за оперативного супроводу Управління СБУ в області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до 170 тис. грн з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених підакцизних товарів.

Читайте також