У Сарнах тепер можна одружитися за добу (ФОТО)

У Сарнах зареєстрували перший «Шлюб за добу»

У День Святого Валентина у Сарнах зареєстрували перший у цьому місті «Шлюб за добу». Церемонія одруження відбулася у готелі «Случ».

Участь у пілотному проекті Мін’юсту взяли Галина та Сергій Криницькі. До районного відділу ДРАЦС закохані лише вчора принесли свою заяву про реєстрацію шлюбу. А вже сьогодні, 14 лютого, стали на весільний рушник.

"Ми хотіли зробити одне одному подарунок до Дня Святого Валентина, тож напередодні занесли заяву. Але коли нам запропонували скористатися послугою «Шлюб за добу», вирішили не втратити таку можливість і не чекати ще місяць до реєстрації шлюбу. Церемонія нам дуже сподобалась. Ми – щасливі," – поділились враженнями наречені.

Із одруженням закоханих привітала й заступник начальника Головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації Неля Ковальова. Вона висловила сподівання, що «Шлюб за добу» у Сарнах стане таким же популярним серед наречених, як і у Рівному.

Зазначимо, що послуга «Шлюб за добу» діє в обласному центрі із січня 2017 року. За минулий рік нею скористалися 293 пари. Із січня цього року пілотний проект Мін’юсту запрацював також у Дубно. Там церемонія одруження у скорочені строки відбувається у Дубенському замку. 

 

 

Читайте також