У селі біля Рівного біля закинутої ферми знайшли непритомного чоловіка

8 лютого о 14:49 на лінію "103" надійшов виклик про те, що на закинутій фермі у селі Гориньград Другий Рівненського району лежить непритомний чоловік. Особа, яка телефонувала в центр екстреної медичної допомоги, не представилася, повідомляють у Рівненському обласному центрі екстреної медичної допомоги.

У повідомленні йдеться, що о 14:52 виїхала фельдшерська бригада із постійного пункту базування с. Новоукраїнка. О 15:10 прибули за вказаною адресою. Там медики виявили чоловіка, який був у свідомості. Біля нього нікого не було. Чоловік не міг відповісти як його звати, який сьогодні день, місяць та рік. 

"Під час огляду у чоловіка були гіперимовані з синюшним відтінком шкірні покриви, загальна температура тіла становила 34,8, низький тиск, пульс 58/1 хв. Це означало, що людина в критичному стані. Попередній діагноз - загальне переохолодження, алкогольне сп'яніння", - кажуть медики.

Медики швидкої терміново помістили чоловіка до карети швдкої допомоги, вкрили термоковдрою, надали медичну допомогу, а саме ввели необхідні препарати для підтримки життєдіяльності пацієнта. У кареті швидкої чоловік повідомив, що йому 47 років.

Працівники екстренки госпіталізували чоловіка у Рівненську обласну дорослу клінічну лікарню.

Читайте також