У селі на Рівненщині іменем загиблого воїна-лісівника назвали вулицю

У селі Висоцьк на Рівненщині іменем загиблого воїна-лісівника Василя Костюка назвали вулицю. 

Про це повідомляють у Поліському лісовому офісі. 

У цьому селі чоловік проживав із родиною. 

Доброволець пішов захищати країну з першого дня повномасштабної війни.

Загинув 9 серпня 2023 року біля населеного пункту Роботине Запорізької області.

«Смерть пов’язана із захистом Батьківщини та виконанням службових обов’язків», - йдеться в оповіщенні, яке надійшло до рідних.

До того, як стати військовим, Василь Костюк працював начальником відділу охорони та захисту лісу у філії «Висоцьке лісове господарство» ДП "Ліси України"

Як зазначається, колеги дуже цінували Василя Костюка. За мудрість, виваженість, порядність, професійність, щирість, доброту.

- Берегти, охороняти, захищати – такою була позиція Героя по життю. Він дбав про своїх рідних – дружину, сестер, племінників. Завжди допомагав друзям. Любив життя та людей, які йшли з ним поряд.

Часто говорив про нашу Перемогу. Мріяв, коли закінчиться війна, одразу повернеться на роботу в рідний ліс. Дуже вміло розповідав про улюблену справу. Саме за його прикладом обрав майбутній фах племінник Руслан – хлопець зараз навчається у Березнівському лісотехнічному фаховому коледжі. Планує вступати до Львівського ЛНТУ України, - йдеться у повідомленні. 

Дружина Наталія Іванівна розповідає, що перейменування вулиці – це фактично його побажання. Будучи у відпустці, якось жартома сказав: «От побачите – колись іще вулицю назвуть моїм іменем»…