У селі на Рівненщині поховали воїна, який помер від тяжкої хвороби

Мешканці села Орлівка на Березнівщині провели в останню дорогу загиблого захисника Анатолія Ясковця.

Анатолій Логвинович народився у селі Орлівка, навчався в місцевій школі. У мирному житті разом з дружиною виховали чотирьох синів та дві доньки.

Як повідомили у Березнівській міській раді, війна дуже сильно підірвала здоров’я Анатолія Ясковця і 25 березня 2023 року під час виконання службових обов’язків підступна хвороба передчасно обірвала земний шлях українського захисника, справжнього патріота, великого життєлюба.

"Наш захисник з квітня 2022 року перебував у лавах Збройних Сил України. Головний сержант взводу інженерних конструкцій здійснював саперні роботи, ремонтував військову техніку", - йдеться у повідомленні.

У рідному домі відбувся молебень. Туди прийшли родичі, сусіди, односельчани, військові побратими, представники міської ради, друзі. Після молитви від будинку сільськими вулицями процесія у супроводі почесної варти та колони прапороносців усією громадою села вирушила до місцевого храму Святого Христового Воскресіння, де відбувся чин поховання.

Поховали захисника з військовими почестями на місцевому кладовищі. Після виконання державного гімну, залпів із автоматів синьо-жовтий стяг військові передали дружині захисника України.

Читайте також