У селі на Рівненщині у будинку виявили сім мертвих цуценят (ФОТО)

Днями в одній зі спільнот зоозахисників у соцмережі "Фейсбук" повідомили про те, що в одному з будинків у селі Миротин Здолбунівського району, що на Рівненщині, знайшли мертвих цуценят. Цієї інформацією зацікавилися правоохоронці.

Так, поліцейські розшукали 65-річну власницю цього будинку, яка мешкає у сусідньому селі. Жінка розповіла, що збиралася продати його 19-річній дівчині з Рівного, яка вже заплатила їй завдаток і мешкала там впродовж кількох останніх місяців. Власниця також повідомила, що недавно їй почали телефонувати сусіди потенційної нової господарки, що біля будинку постійно знаходиться багато собак, які увесь час гавкають та нападають на свійських птахів.

Так, працівники поліції разом з власницею вчора навідалися до оселі. Там на подвір'ї в одному з господарських приміщень вони знайшли аж 7 мертвих цуценят. Окрім цього, на території приватного господарства бігало ще близько дести псів. За попередньою інформацією, ознак насилля над тваринами вони не виявили. Проте всередині будинку був розгардіяш - понищені меблі, розкидана їжа та фекалії. Через це правоохоронці припускають, що собак зачиняли всередині і довго не випускали на двір.

19-річна мешканка будинку не піднімала слухавку та на зустріч з правоохоронцями до будинку не з'явилася. Наразі у поліції намагаються встановити місце її перебування. Слідчі з'ясовують усі обставини, а також разом із працівниками санепідемслужби встановлюватимуть причини смерті цуценят.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також