У селі на Рівненщині згоріло пів тонни зерна та сільгоспінвентар

У Рівненському районі рятувальники ліквідовували пожежу у приватному господарстві. Відомо, що вогонь охопив цегляну господарчу будівлю, де зберігались корма та сільськогосподарський інвентар.

Про це повідомляють у ДСНС Рівненщини.

Вчора близько 20:00 у с. Даничів, вул. Шевченка, Корецької МТГ виникла пожежа у приватному господарстві. На місце події виїхало чергове відділення рятувальників 7-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Радивилів.

Прибувши на місце виклику, вогнеборці встановили, що пожежа виникла у цегляній господарчій будівлі, розміром 7X12 м, де зберігались корма та с/г техніка. На ліквідацію відразу було подано вогнегасні речовини. О 20:40 пожежу було локалізовано, а о 23:10 повністю ліквідовано.

Внаслідок пожежі вогнем знищено сухі корма 3 т., зернові 500 кг, сільськогосподарський інвентар, 40 м.кв. покриття та пошкоджено 5 м. кв. перекриття, речі домашнього вжитку.

Жертв та постраждалих немає. Причини та збитки від пожежі встановлюють фахівці. До ліквідації було залучено дві автоцистерни та вісім рятувальників

Читайте також