У селищі на Рівненщині визначили, коли обиратимуть очільника лікарні

Конкурсна комісія визначилася з датою обрання головного лікаря ЦРЛ, пише Гощанська районна рада

3 грудня відбулося перше засідання постійної діючої конкурсної комісії для проведення конкурсів на зайняття посад керівників закладів охорони здоров’я спільної власності територіальних громад сіл, селища Гощанського району Рівненської області.

В ході засідання члени комісії обрали голову та секретаря конкурсної комісії та оголосили конкурс на зайняття вакантної посади головного лікаря комунального закладу «Гощанська центральна районна лікарня» Гощанської районної ради Гощанського району Рівненської області.

Згідно з рішенням конкурсної комісії початок прийому документів для участі у конкурсі – 4 грудня, кінцевий строк приймання документів – 17 грудня.

Крім того, конкурсна комісія призначили наступні засідання. Зокрема, 18 грудня об 10:00 годині відбудеться розгляд заяв претендентів і доданих до них документів; о 12.00 год. – заслуховування конкурсних пропозицій учасників конкурсу, проведення з ними співбесіди та здійснення шляхом голосування відбору з числа учасників конкурсу однієї кандидатури, яка відповідає встановленим вимогам - переможця конкурсу. 

Перелік документів, які потрібно подавати, а також вимоги до претендента та конкурсної пропозиції буде розміщено на офіційному веб-сайті http://www.grr.gov.ua Гощанської районної ради.

Читайте також