У селищній раді на Рівненщині керівники отримують шалені премії

Днями в мережі "Фейсбук" активіст Павло Дутко на своїй сторінці опублікував документ, де видно, які премії отримують чиновники Квасилівської селищної ради, що на Рівненщині.

Згідно з ним, керівники ради у листопаді 2018 року виписали собі і своїм підлеглим загалом 126 тис. 141 грн. І це - лише один місяць. 

Ось, що пише Павло Дутко з цього приводу:

"Випадково потрапив до рук документ, який пояснює, чому квасилівчани так погано живуть і чому в нас стільки проблем. 126 141 гривню премій виписали собі та своїм підлеглим керівники Квасилівської селищної ради лише за листопад 2018 року. І так щомісяця впродовж років! Чи було суттєве перевиконання бюджету Квасилова в 2018 році? Ні! Чи були серйозні досягнення у чиновників (залучення великих інвестицій, перемоги в конкурсі на отримання міжнародних грантів)? Знову ні! То за що премії? А просто, бо є доступ до бюджету. А, між іншим, за цих 126 тисяч гривень можна було б розпочати будівництво водопроводу на вулиці Зеленій, завершити нарешті ремонт дороги на вулиці Мирній, або Дачній. Та багато усього можна було зробити, якби представники влади рахувалися з виборцями, а не любили тільки себе."

Читайте також