У семи районах та одному місті на Рівненщині вчителі проводитимуть уроки у захисних щитках

Фото - ілюстративне / відкриті джерела

Завтра у більшій частині Рівненщини розпочнеться навчальний рік. Після піврічної перерви школярі знову сядуть за парти. Однак карантин вносить свої корективи у навчальний процес, який відчують не лише здобувачі знань, а й вчителі.

Згідно рекомендацій МОЗ України, у районах та містах «помаранчевого» рівня небезпеки вчителі проводитимуть заняття у захисних щитках.

На Рівненщині нововведення відчують вже завтра вчителі з міста Вараш, а також Рівненського, Гощанського, Дубенського, Здолбунівського, Острозького, Корецького, Демидівського та Зарічненського районів. Вони наразі потрапляють до «помаранчевої» карантинної зони.

Перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін розповів, що навчальні заклади області забезпечені засобами індивідуального захисту, у тому числі захисними щитками.

До слова, у 55 школах Рівненщини школярі розпочнуть навчальний рік з дистанційного навчання. Онлайн-заняття відбуватимуть у «червоних» Дубно та Острозі, а також у Костопільському та Радивилівському районах.

Читайте також