У серпні 5 підприємств виплатили рівнянам заборговану зарплату

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Станом на 1 серпня, за інформацією Головного управління статистики у Рівненській області, загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати становила 6725,3 тис. грн., у т. ч.: працівникам економічно активних підприємств – 6401,0 тис. грн., суб’єктів господарювання, щодо яких реалізовуються процедури відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом – 324,3 тис. грн. Про це повідомили в міській раді Рівного. 

Загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати у порівнянні з 01.07.2020 зменшилась на економічно активних підприємствах-боржниках міста на 2728,3 тис. грн.

В органи державної влади, керівникам підприємств, арбітражним керуючим у 2020 році направлено 20 листів з метою погашення заборгованості із виплати заробітної плати.

У 2020 році за результатами проведеної роботи повністю погасили заборгованість із виплати заробітної плати 5 підприємств на суму 3059,8 тис. грн (ПрАТ «Речовий ринок», КП «Рівнекнига», ПП «Укрформа», КП «Автобаза», ТОВ «Високовольтний союз – РЗВА»).

 

Читайте також