У школах Рівного туалети, які нещодавно відремонтували, вже псують учні

Фото - зі сторінки Марини Кузмічової

Колишня заступниця міського голови Рівного Марина Кузмічова повідомила у мережі, що у школах міста, де благодійники відремонтували санвузли, учні псують майно.

"Я дуже сподіваюсь, що у закладах освіти, де ми здійснили ремонт СВ, їх підтримуватимуть у належному стані. Я вже чула, що діти викручують ручки у кабінках, скручують крани, ногами рівняють пластикові двері і, на жаль, ніхто не відновлює зіпсуте...

Я запрошую батьків до співучасті (спввідповідальності). Без ваших настанов, діти не берегтимуть майно закладу, де вони навчаються. Ми вклали багато зусиль, щоб ваші діти мали гідні умови, а не такі, які мали ми. Звісно, якщо ваша дитина зробила шкоду, за ваші гроші треба відновити пошкоджене. Бюджет точно на ручки або згорівший світильник, або зламаний круг на компакті, кошти не виділятиме. Заміна зіпсутого коштує не дуже дорого, в порівнянні з усім ремонтом.

Підряднику дзвонять зі шкіл, де ми зробили ремонт з вимогою замінити скручений змішувач, або ж ту саму ручку, або замінити зіпсуті двері. Благодійна організація не є сервісною службою, яка надає послуги з утримання закладів. Ми не можемо обслуговувати те, що відремонтували. Утримувати у належному стані зроблене – це завдання закладу за підтримки батьків", - написала Марина Кузмічова у Фейсбуці.

Читайте також