У шоу "Холостяк" на СТБ бере участь ще одна рівнянка - спокуслива 22-річна модель

У ці хвилини в ефірі телеканалу "СТБ" стартувала прем'єра 10 сезону популярного телешоу "Холостяк", де 25 дівчат з різних куточків України борютюся за серце зіркового холостяка. Цього разу ним є 34-річний пілот і власник льотної школи з Майамі (США) Макс Михайлюк.

Попередньо стало відомо, що у цьому сезоні проекту буде брати участь відома співачка з Рівного Аліна Ляшук, яка стала зіркою 7-го сезону проету "Х-фактор". Її показали в ефірі на самому початку шоу, коли дівчина повідомила, що підготувала для героя особливий продарунок - пісню. Проте вона досі ще так і не познайомилася з холостяком.

Втім, у цьому сезоні проекту, як виявилося, бере участь не лише одна рівнянка. Ще одна красуня з Рівного - 22-річна модель Юлія також боротиметься за серце пілота з Америки.

Як розповіла сама Юля, вона у свої 22 вже є переможницею деяких світових конкурсів краси.

- З моїм способом життя я можу забезпечити собі хороший рівень життя, так само від чоловіка я б хотіла отримати, що він може мені дати на рівень вище. Бо на одній симпатії далеко не заїдеш. Хоч і кажуть, що з милим рай і в шалаші, але в квартирі у Києві - краще. У мене були стосунки з чоловіком з українського рейтингу "Форбс". В нас не склалося, але мені тепер не хочеться понижувати планку, якщо тобі дають змогу спробувати, як може бути. Якщо чоловік багатий, значить, він розумний. А від розумного чоловіка завжди пахне надійністю. Я би хотіла, щоб холостяк був надійним, - розповіла Юлія з Рівного в ефірі проекту.

Юля під час знайомства з холостяком подарувала йому сейф:

- Знаєш, найцінніше, що в нас є, ми завжди ховаємо подалі від людських очей. Проте я все-таки наважусь подарувати тобі те, що не дарувала досі нікому. В цьому сейфі схований дуже цінний для мене подарунок, який я берегла від усіх. Але там є код, і кожну з цифр по одній я буду дарувати тобі при наших спільних моментах спілкування. Можливо, сьогодні я відкрию тобі першу цифру - хто зна, - сказала Юля холостякові.

- З жіночої точки зору це було хитро і розумно, адже це передбачувало в майбутньому наші наступні зустрічі, прокоментував такий вчинок холостяк Макс Михайлюк.

Після цього Юля з холостяком сіли у машину і поїхали разом на вечірку. Чи отримає Юля троянду і автоматично можливість участі у шоу далі - дізнаємося вже наприкінці випуску. Ми обов'язково напишемо про це для наших читачів на нашому сайті.

Додамо, що мама Юлії Людмила — волонтер і власник благодійного фонду, а тато Олег є колекціонером. Дівчина закінчила Київський національний університет культури і мистецтв за спеціальністю диктор і телеведуча, але працює моделлю. Захоплюється подорожами і вивченням культур. Мету в житті для себе визначила у відкритті своєї справи, бути успішною людиною, приносити користь світу, а не руйнувати його, а також бути в гармонії з собою і кохати.

Читайте також