У справу із резонансним ДТП у Сарнах втрутилась прокуратура

У засобах масової інформації набула суспільного резонансу дорожньо-транспортна пригода, яка сталася 08.01.2020 у місті Сарни.

В результаті вказаної дорожньо-транспортної пригоди один велосипедист загинув на місці події, а інший - отримав тілесні ушкодження та був доставлений до КНП «Сарненська ЦРЛ».

В ході проведення досудового розслідування в кримінальному провадженні слідчими СУ ГУНП в області встановлено, що житель м. Сарни, будучи в стані алкогольного сп’яніння, 08.01.2020, керуючи легковим автомобілем «ВАЗ» та рухаючись по м. Сарни, проявив неуважність до дорожньої обстановки, внаслідок чого допустив наїзд на двох велосипедистів, які їхали попереду у попутному напрямку.

За процесуального керівництва прокуратури області вказаного водія затримано слідчими поліції в порядку ст. 208 КПК України та 09.01.2020 йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України.

На даний час вирішується питання про обрання підозрюваному  запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та накладення арешту на вилучений автомобіль.  

Нині під процесуальним керівництвом прокуратури Рівненської області у кримінальному провадженні тривають слідчі дії з метою встановлення усіх обставин вказаної дорожньо-транспортної пригоди.

Довідково: за скоєне громадянину загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

 

Пресслужба прокуратури Рівненської області

Читайте також