У теплиці з помідорами житель Рівненщини виростив екзотичну диню (ФОТОФАКТ)

Юрію Сьоміну із Рокитного майже 70 років, але вийшов на пенсію і знайшов для себе заняття, яке зовсім протилежне тому, що він робив ранішеПонад 10 років пан Юрій вирощує незвичні для Полісся та й всієї України рослини.

Днями чоловік показав В'єтнамські дині, котрі виросли в нього на обійсті. 

"Диня В'єтнамська! Перша дозріла! На смак солодка, шкірка тонка, ароматна, ну і звичайно красива! Ці що, ви бачите, виросли в теплиці з томатами. Посіяв два кущики під стінкою . Але є і на вулиці під парканом з сітки. Поки що тримається. Не обробляв взагалі ні чим: а ні в теплиці, а ні на вулиці", - зазначив чоловік.

Виведено і найбільш активно популяризована ця рослина на території Азії, однак в останнє десятиліття масово набуває відданих фанатів і в інших кінцях світу.

У пана Юрія росте декілька десятків видів екзотичних рослин. Зокрема, це Пасифлора інкарнатна (Макаркуя) та інші види ПасифлориТамарілло, Зізіфус або Китайський фінік, різні види винограду, Тзимбало, Пепіно або Динна груша, Сливово-вишневий гібрид, Циклантера (Перуанський огірок), Огірок звичайний білий, Актинідія Аргута (вид Ківі), Персик, Тибетська малина Мяо-Мяо, Гранат, Мексиканський банан тощо.

Раніше ми писали про пана Юрія: Маракуя, Тибетська малина та Китайський фінік: житель Полісся вирощує екзотичні фрукти (ФОТО).

Читайте також