У центрі Рівного біля школи один учень побив іншого

Фото - ілюстративне

У суботу, 1 лютого, у Facebook сімейна радниця Ліана Диновська виклала кількасекундне відео. На ньому – двоє хлопців: один наносить кілька влучних ударів рукою в голову іншому, а наостанок наступає на нього ногою. Пані Диновська зазначила, що це відео їй надіслали, а причини конфлікту для неї – невідомі.

Про цей інцидент поліцейські довідалися із соцмереж і відреагували.

Відомо, що це трапилося у Рівному біля школи-ліцею №2, що неподалік Лебединки. Як вдалося попередньо з'ясувати правоохоронцям, нападником є учень 5 класу цієї школи. Він кілька разів рукою і ногою вдарив іншого хлопця, ще один знімав бійку на відео.

Попри те, що потерпіла сторона не зверталась, за цим фактом у поліції почали перевірку та встановлюють причетних, а також особу потерпілого хлопчика. У поліції зазначили, що якщо потерпіла сторона звернеться із заявою – тоді правоохоронці прийматимуть відповідне рішення щодо подальшого руху справи.

До слова, сьогодні, 2 лютого, Ліана Диновська на своїй сторінці у Facebook повідомила, що матір хлопця, котрий наносив удари, почала погрожувати їй, відтак, вона збирається повідомити про ці погрози у поліцію. Ліана Диновська також зазначила, що йдеться про відому у місті жінку, втім, хто це саме – не розголошує.

Читайте також