У центрі Рівного створять муніципальний бізнес-простір: де взяли гроші

Рівне одне із 12 муніципалітетів, які отримали грантові кошти Проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів (SRER)». Гроші спрямують на створення бізнес-коворкінгу.

Про це інформують у Рівненській міській раді.

Так у місті на вулиці Поштовій, 2 проведоку реконструкцію та створять муніципальний бізнес-коворкінг. У міськраді наголошують, що грантові кошти є цільовими і не можуть бути використані на інші потреби.

Проект спрямований на створення сучасного, багатофункціонального, публічного простору для надання послуг та підтримки представників малого та середнього бізнесу, а також охочих розпочати власну справу в Рівненській міській територіальній громаді.

Презентацію проекту заплановано на першу половину лютого, тоді громадськість зможе ознайомитися з особливостями проекту. Зараз відбувається узгодження юридичних моментів з грантодавцем.

Кошти Рівне обримало за рішенням Відбіркового комітету Проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів (SRER)», який реалізується ПРООН за підтримки проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA, фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Читайте також