У Вараші викрили подружжя та їх спільника на збуті метадону

На Рівненщині викрили протиправну діяльність трьох осіб, які, перебуваючи на замісній терапії, збували метадон наркозалежним на території Вараша та в Рівному зокрема.

Про це повідомляють у ГУ НП Рівненської області.

Санкціоновані обшуки за місцем проживання фігурантів кримінального провадження поліцейські за силової підтримки бійців роти поліції особливого призначення ГУНП провели четвертого лютого.

Під час слідчих дій у них вилучили у загальному 270 пігулок метадону і метафіну, білу порошкоподібну речовину, схожу на наркотичну, засоби зв’язку, банківські картки, листки призначень препаратів наркотичних засобів, фіскальні чеки та інші речові докази, які мають значення у справі. Вилучені нарковмісні засоби направлені на дослідження.

Слідчі Вараша  за результатами отриманих експертиз і проведених процесуальних дій повідомили трьом варашівцям про підозру за частиною 2 статті 307 КК України. Подружжя, 41-річного чоловіка та 37-річну дружину, суд взяв під варту, а відносно 34-річного підозрюваного вирішується питання про обрання запобіжного заходу — нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

У рамках досудового розслідування поліцейські встановлюють роль кожного у скоєних злочинах та встановлюють інших осіб, причетних до незаконного обігу наркотичних засобів.

Слідчі дії тривають. 

Читайте також