У Здолбунівській громаді завершився II етап "шкільних ліг": які підсумки

Здолбунівські "шкільні ліги" відвідав амбасадор проєкту Сергій Ліщук.

Інформують у Рівненській ОДА.

У Здолбунівській громаді завершився ІІ етап «Всеукраїнських шкільних ліг Пліч-о-пліч». Участь у боротьбі взяли учні з усіх закладів освіти. Змагання відбулися з баскетболу, волейболу, футзалу, спортивного орієнтування та черлідингу.

Завершальні турніри пройшли з баскетболу. На них був присутній амбасадор проєкту - ексгравець баскетбольного клубу «Валенсія» Сергій Ліщук.

«Найголовнішим є те, що в цьому проєкті беруть участь багато дітей та команд. Звісно, рівень у всіх різний: є сильніші, а є і слабші команди. Проте, уже бачу і таких школярів, які мають гарну спортивну форму та мотивацію. Вони цілком можуть у майбутньому стати професійними баскетболістами. Цей проєкт може стати фундаментом для розвитку спорту та професійних команд на Рівненщині», - розповів Сергій Ліщук.

У підсумку перші місця в громаді здобули:

  • Здолбунівський ліцей № 6 – команди з футзалу, волейболу (дівчата і юнаки), баскетболу (дівчата) та спортивного орієнтування;
  • Здолбунівський ліцей № 2 – команда з баскетболу (хлопці);
  • Здолбунівський ліцей № 4 – команда з черлідингу.

Як відомо, ІІ етап Всеукраїнських шкільних ліг триватиме до кінця березня. Усі переможці цього етапу представлятимуть честь своєї громади на ІІІ районному.

Читайте також