У Здолбунові на заправці виник конфлікт: є постраждалий

Фото - Нацполіція

Вночі 19 серпня на автозаправці у Здолбунові відбувся конфлікт, під час якого було чути постріл. 

Поліцейські попередньо встановили, що 32-річний місцевий житель, який прийшов на заправку, аби купити води, став свідком конфлікту між кількома особами. Чоловік почув постріл, а потім побачив невідомого з предметом, схожим на зброю. Підійшов до нього ззаду та намагався обеззброїти порушника. Почалась шарпанина та бійка, під час якої 32-річний чоловік отримав травматичне ушкодження ноги із невідомого пристрою, схожого на пристрій для відстрілу гумових куль. У приміщенні АЗС, куди встиг забігти потерпілий,  зловмисник його наздогнав та завдав кілька ударів по голові. 

Медики констатували у потерпілого садна на обличчі та травматичні ушкодження в нижній третині стегна. 

Поліцейські встановили осіб, які можуть бути причетні до скоєного злочину, однак вони від будь-яких показань відмовляються. Один із фігурантів, 23–річний житель райцентру, добровільно видав поліції зареєстрований на нього спецпристрій, який скерували на експертизу, аби встановити, чи саме з нього було здійснено постріл.

За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Слідчі та оперативники у рамках кримінального провадження встановлюють усі обставини події.  

Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненщини.

Читайте також