У Здолбунові провели в останню путь 31-річного воїна, який загинув під час мінометного обстрілу на Луганщині

У Здолбунові провели в останню путь 31-річного Олександра Охрімчука. Боєць загинув 5 червня під час мінометного обстрілу на Луганщині. 

Про це повідомляє Здолбунівська міська рада. 

Олександр народився у Здолбунові, у сім’ї Галини та Павла Охрімчуків. Коли він народився, батько навіть не повірив, що народився хлопчик (адже першими двома були дівчатка), і ще декілька разів телефонував до пологового і перепитував, чи правда, що народився син.

У 2007 році закінчив Здолбунівську ЗОШ №4. Однокласники згадують, що був привітним та щирим, завжди й в усьому обстоював справедливість. Після школи вступив до Рівненського державного університету водного господарства.

У 2018 році одружився, а вже за рік народилася у Катерини й Олександра маленька Вікторія. Татова улюблениця, «маленька принцеса» - як називав її Олександр. Сім’я жила дружно. Олександр учився й паралельно працював, їздив далекобійником за кордон, вдома допомагав дружині, підтримував її, грався з донечкою, водив її у дитсадочок.

24 лютого, коли в країну прийшла війна, Олександр відразу повернувся з-за кордону й пішов у військкомат. Сказали чекати. А 28 квітня Олександр разом з іншими пішов захищати Батьківщину. Пішов захищати свою родину: маму, сестер, дружину і свою «маленьку принцесу» Вікторію.

9 червня прийшла звістка, що солдат Олександр Охрімчук загинув під час мінометного обстрілу у населеному пункті Врубівка Луганської області. 

Без батька залишилося маленька доня, без чоловіка залишилася дружина, без брата залишилися сестри, без сина залишилася мама.

Читайте також