Учениця з Рівненщини перемогла на Всеукраїнській олімпіаді

12-13 квітня 2019 року на базі Національного еколого-натуралістичного центру в м. Києві відбувся ІІ етап Всеукраїнської екологічної олімпіади наукових проектів з охорони довкілля «DreamECO» (конкурс міжшкільних наукових проектів), організований національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді спільно з Міжнародною школою "Меридіан". Про це повідомляє сайт Освіта Рівненщини. 

Олімпіада проводилась з метою виявлення та підтримки талановитої учнівської молоді, яка здійснює експериментальну й науково-дослідницьку роботу у галузі екології. 

У цьому році учасники мали змогу взяти участь у 4 категоріях: якість довкілля, екологія і біорізноманіття, ресурси та енергія, моє місто.  

Олімпіада „DreamECO” проводилась у два етапи: І етап – відбірковий (заочний); ІІ етап – фінальний (очний). На відбірковий етап було представлено до ста проектів у кожній номінації. За результатами І етапу Миркевич Анастасія стала фіналістом конкурсу «DreamECO». Разом із чотирнадцятьма фіналістами, із різних куточків України, Миркевич Анастасія приймала участь у ІІ етапі конкурсу у місті Києві. 

За перемогу у конкурсі в категорії «Моє місто» Миркевич Анастасію, ученицю 11 класу Вовковиївської ЗОШ І-ІІІ ступенів Демидівського району нагороджено дипломом переможця конкурсу. 

На конкурс було представлено екологічний проект на тему: «Видовий склад фітопатогенних грибів збудників хвороб сіянців дуба звичайного та сосни звичайної у лісових розсадниках». Науковий керівник екологічного проекту вчитель технологій Вовковиївської ЗОШ І-ІІІ ступенів Чандик Людмила Іванівна.

Читайте також