Українські музиканти презентували пісню на вірш загиблого поета-воїна з Рівного

Гурти adm:t та Tember Blanche презентували пісню "метаморфосінь". Вона була покладена на вірш загиблого поета-воїна з Рівного Максима Кривцова. 

Про це повідомляє РБК.

Як зазначається, автор щемливих рядків встиг почути демоверсію двох пісень adm:t, і одна з яких - "метаморфосінь". Попри назву, трек насправді має легкий літній настрій.

Фронтмен гурту adm:t Андрій Дмитренко познайомився з музикантами з Tember Blanche під час фестивалю Koktebel Jazz Fest - це сталося у 2021 році. Ще тоді, кілька років тому, артисти домовилися про співпрацю у майбутньому.

"Коли я закінчив написання музики та мелодику слів - надіслав Владу Лагоді, їм сподобалось. Згодом у них, на домашній студії, ми й записали всі партії. Повну версію синглу зробив Тарас Підкуймуха, який працює над зведенням та мастерингом для треків гурту ще з часів другого ЕР "в квадраті", - озвучив деталі Андрій.

Нагадаємо, Максим Кривцов був учасником Революції гідності у 2013-2014 роках, а до лав Збройних сил долучився добровольцем у 2014 році. Пізніше став працювати у Центрі реабілітації та реадаптації учасників АТО та ООС і Veteran Hub.

З початком повномасштабної війни повернувся до служби. Наприкінці 2023 року презентував збірку "Вірші з бійниці", яку назвали однією з найкращих книжок української поезії у 2023 році за версію українського ПЕН.

Про загибель воїна стало відомо 7 січня цього року. Трагічну звістку підтвердила його мати.

Читайте також: Загиблого на війні поета з Рівного посмертно нагородили "Хрестом ССО".

Читайте також