Унаслідок мінно-вибухової травми в Луганській області загинув Захисник із Рівненщини

Громада на Рівненщині отримала сумну звістку про втрату Героя Савича Юрія В'ячеславовича.

Інформують у Миляцькій територіальній громаді.

15 січня 2024 року внаслідок мінно-вибухової травми, несумісної з життям, виконуючи бойове завдання щодо захисту Батьківщини в районі населеного пункту Греківка Сватівського району Луганської області загинув Савич Юрій В'ячеславович.

Сержант Савич Юрій В'ячеславович народився 1 травня 1992 році в с. Миляч. У 2009 році закінчив Миляцьку загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів, а згодом вступив до автотранспортного технікуму м. Рівне. У 2015 році закінчив Навчально-консультаційний центр Національного транспортного університету в м. Львів, здобув ступінь бакалавра за напрямом підготовки "транспортні технології", кваліфікація - "інженер з транспорту". Із 2014 року став на захист рідної землі.

"Ввічливим і вихованим, розумним та талановитим хлопцем, вірним другом та люблячим сином і братом, саме таким ми запам'ятаємо нашого Захисника.

У цю гірку мить висловлюємо щирі співчуття сім'ї, родичам, близьким, друзям та побратимам з приводу смерті Юрія В'ячеславовича та схиляємо голови у глибокій скорботі разом з Вами", - зазначають у тергромаді.

Поховання відбудеться в селі Миляч, про дату й час повідомлятимуть додатково.

Читайте також