УПЛ відкладається: "Верес" у шаленому матчі втратив перемогу над "Альянсом"

Фото - ілюстративне

У матчі 27-го туру Першої ліги рівненський "Верес" на своєму полі у Млинові не зміг перемогти "Альянс" з Липової Долини. Поєдинок завершився з рахунком 3:3. Підопічні Юрія Вірта знову не змогли достроково забезпечити собі місце у Прем'єр-лізі на наступний сезон.

Першу половину гри рівняни провели вкрай невдало. Гості з Сумщини забили два голи, створили ще низку небезпечних моментів, тоді як "Верес" відзначився лише чисельними обрізками та відсутністю небезпеки біля чужих воріт.

Однак одразу після перерви рівняни повністю перевернули хід матчу. Спочатку Дахновський заробив пенальті, який утім не зміг реалізувати Шестаков, пробивши з одинадцятиметрового вище воріт. На цьому господарі не зупинилися і вже за 10 хвилин не лише скоротили відставання у рахунку, а й зрівняли його. Спочатку відзначився Пасіч, а потім Шестаков реабілітувався за свій промах з одинадцятиметрового.

Справжню феєрію на трибунах влаштував Сергій Петько. Опорний півзахисник "Вереса" виконав штрафний удар, з яким не зміг впоратися голкіпер "Альянсу". Вже на 62-ій хвилині рівняни були попереду.

Коли до закінчення матчу лишалося кілька хвилин гості отримали право на пенальті. З ударом Ярошенка голкіпер "Вереса" Богдан Когут впорався, однак гравець "Альянсу" був першим на добиванні та головою переправив м'яч у сітку. Підсумкова навала господарям не вдалася - фінальний рахунок 3:3.

Чергову спробу забезпечити собі місце в УПЛ на наступний сезон рівняни матимуть 25 травня. Цього дня "Верес" у Луцьку зіграє проти "Волині".

Цікаво, що рівно три роки тому, 21 травня, на той час прем'єр-ліговий "Верес" втратив своє місце в елеті українського футболу внаслідок "реорганізації" з ФК "Львів". Рівняни опустилися до Другої ліги, тоді як місце "Вереса" в УПЛ зайняв львівський клуб.

Читайте також