Уродженець Рівненщини став заступником керівника Адміністрації морських портів України

Олексія Кошина призначили на посаду заступника голови державного підприємства Адміністрація морських портів України. 35-річний уродженець Дубровиці відповідатиме за фінансовий напрямок підприємства. Про це інформує ЧаРівне.

Попереднім місцем роботи Олексія Кошина було Головне Управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України.

За час роботи у Службі безпеки України нагороджувався державними нагородами: Орденом «Данила Галицького», відзнакою Президента України - ювілейна медаль “25 років незалежності України”. 

Нове місце роботи Олексія Кошина, Адміністрація морських  портів України (АМПУ) — одне з найбільших державних підприємств, що має стратегічне значення для економіки і безпеки України.

АМПУ входить в сферу управління Міністерства інфраструктури України і об'єднує українські морські порти та інші інфраструктурні елементи, одночасно сприяючи розвитку і конкурентоспроможності кожного з них. Структура підприємства складається з центрального офісу в Києві і головного представництва в Одесі, філій «Дельта-Лоцман» та «Днопоглиблювальний флот», а також 13 філій в морських портах України.

Читайте також