"Усе в диму": у Запоріжжі через аварію на ТЕС без світла лишилось все місто

У місті Енергодар, що на Запоріжжі, сталася серйозна аварія на тепловій електростанції. Місто залишилося без світла. Про таке надвечір 3-го лютого повідомив депутат місцевої міської ради Анатолій Анохін у себе на Facebook

"Усе місто без світла...За всіма ознаками – серйозна аварія на самій ЗаТЕС. Може бути навіть із зупинкою блоку. Мобільний зв'язок перевантажений, води немає – зупинилися насоси", – написав Анохін.

У соціальних мережах тим часом поширюється інформація про те, що місцеві чули вибух. Нібито спершу на ТЕС сталася пожежа, а потім пролунав вибух. Місто Енергодар у диму, на вулицях смердить гаром. Крім того, ширилися чутки, що місто хотіли евакуювати. Офіційних коментарів щодо ситуації на Запоріжжі на цей час немає. 

<> <> <>

Міський голова Енергодару Дмитро Орлов прокоментував ситуацію щодо аварії на ТЕС. Зокрема, у себе на Facebook він написав, що "всі блоки теплової станції раптово сіли на "нуль". Без світла залишилися місто Енергодар і сусіднє Дніпрорудне. Посадовець зазначає, що світло у місті вимкнули близько 19:30. Наразі електропостачання поступово відновлюється. Про причину аварії та її масштаби наразі детальної інформації немає. 

За джерелами 5 Канал.