Усі троє - у лікарнях: що відомо про жінок, яких покусали змії на Рівненщині

Фото - відкриті джерела

За минулих два дні у Рівненській області змії вкусили трьох жінок. Трапилось це на Березнівщині, Кореччині на Рокитнівщині.

Перший випадок стався в лісовому масиві біля села Сторожів. 64-річна жінка збирала гриби, коли її вкусив плазун. Потерпілу доставили у лікарню в Корець. Вона нині в реанімації. Про це Суспільному повідомив головний лікар медзакладу Володимир Сухий.

 "Жінку гадюка вкусила у лісі. А до лікарні привіз приватним автомобілем односелець. Госпіталізували пацієнтку у стані середньої важкості. Наразі їй значно ліпше, – зазначив 7 вересня Володимир Сухий.

Учора змії двічі кусали жительок Рівненської області: одна також збирала гриби, інша - журавлину. Останню, 69-річну жінку, доставили у лікарню в Рокитне. 

"Жінка розповідала, що відчула, як її щось кольнуло в праву кисть. А викликала бригаду її знайома й питала, як надати першу допомогу при укусі змії. Біля лісу, куди приїхала "швидка", жінці надали необхідну меддопомогу і госпіталізували до Рокитнівської лікарні", – сказав Олег Ушкевич.

7 вересня директор Рокитнівської багатопрофільної лікарні Олег Костюк повідомив Суспільному, що стан 69-річної пацієнтки є стабільно важким.

Третій випадок трапився вчора надвечір. 65-річна рівнянка приїхала в село Михалин на Березнівщині до знайомих, аби піти в ліс по ягоди та гриби. За праву руку її вжалив плазун. 

"Наразі пацієнтка Березнівської лікарні перебуває у задовільному стані", – повідомив директор медзакладу Василь Піддубний. 

Читайте також