Уже завтра у Рівному відбудеться Фестиваль Global Youth Fest`19

26 січня о 16:00 у приміщенні Міського будинку культури (м. Рівне, вул. Соборна 3-Д)у виставковій залі відбудеться прес-конференція «Питання еміграції української молоді» та у глядацькій залі Фестиваль волонтерів GlobalYouth Fest`19 #back2Ukraine.

Заходи відбудуться за участі керівників ВНЗ, навчальних та професійно-технічних закладів, представників влади, громадських організацій, бізнесу за інформаційної підтримки Рівненської обласної державної адміністрації.

Організатор: GlobalYouthCommunity (Громадська організація «Світова молодіжна спільнота»)

Місце проведення:  Міський будинок культури (м. Рівне, вул. Соборна 3-Д)

Дата та час проведення: 26 січня о 16:30.

Спікер: ParkSungSu - ректор східноєвропейського філіалаInternationalMindEducationInstitute, організатор щорічних світових форумів MinisterofYouthWorldForum та WоrldEducationLeadersForum у місті Сеул та Бусан, міжнародний експерт з проблем виховання молоді, освітніх питань,засновник громадської організації GlobalYouth, професор.

Учасники:українські волонтери (були волонтерами у країнах Африки, Азії та Південної Америки), ректори та проректори ВНЗ, директори навчальних та професійно-технічних закладів, представники влади та бізнесу.

 Фестиваль проводять українські волонтери, які прожили рік у якості соціального волонтера в Республіці Кореї, Перу, ПАР, Японії та в багатьох інших країнах різних континентів. Вони зустрічалися з президентами та міністрами країн, організовували концерти класичної музики на головних площах столиць, проводили лідерські табори для молоді, соціальну роботу в місцях та повсюди розповідали про Україну. А тепер повернулися та спрямовують свої зусилля й отриманий досвід на розбудови України.

Програма заходу:

16:30   Прес-конференція «Питання еміграції української молоді»

16:30   Виставка культур народів світу

18:00   Відкриття фестивалів волонтерів та культур

Читайте також