В громаді на Рівненщині розповіли про історії успіху молодих жінок

«Жінки змінюють світ» – під такою назвою відбулася презентація унікальних відео про життя, мрії та діяльність молодих жінок у Смизькій громаді в рамках реалізації  проекту гендерної ініціативи Гощі та Смиги «Посилення впливу жінок Гощанського району та Смизької ОТГ на ухвалення рішень на місцевому рівні шляхом створення громадських організацій».

Три героїні є членами Молодіжної ради Смизької громади, а саме Оксана Костюк, Віта Костюк та Ірина Гнатюк. Вони теж вперше побачили відео про себе, а після перегляду поділилися враженнями від зйомок та отриманого результату. Загалом, жінки наголошують на тому, що кожна історія з конкретним результатом та щасливим закінченням – це теж успіх, про це варто розповідати, щоб надихати інших на дії та активне громадське життя.


Кожна історія по-своєму цікава та оригінальна, але всіх їх об’єднує прагнення до розвитку своєї громади, спільні активності та ідеї, а ще мрія змінити світ навколо себе і те, що почати вирішили з себе і своїх близьких, повідомляють в Агенції розвитку громад «Інтонація змін».

«Ми хочемо жити в розвиненій громаді та показати приклад своїм дітям, як потрібно планувати свій час, щоб його вистачало і на розвиток, і на дозвілля, і на родинний відпочинок, бо діти запам’ятають ті моменти, які ми проведемо разом. Тому під час організації різних заходів та реалізації проектів діти, рідні завжди поруч, а вдома надійна підтримка з боку чоловіків», – ділиться своїм досвідом Ірина Гнатюк.

Захід організував Центр суспільних дій «CIVITAS» в рамках реалізації гендерної ініціативи Гощі та Смиги «Посилення впливу жінок Гощанського району та Смизької ОТГ на ухвалення рішень на місцевому рівні шляхом створення громадських організацій».

 

Повідомляє інформаційний портал м. Дубно