В Обарові неподалік Рівного до кінця року запрацює омріяний садок (ФОТО)

У селі Обарів Рівненського району добудовують дитсадок. Нині там тривають останні приготування до відкриття 4-х нових груп. Відтак, вже за декілька тижнів новий дошкільний заклад зможе прийняти до сотні діток.

«Це один із об’єктів, що фінансується Державним фондом регіонального розвитку. Цьогоріч на заклад спрямували понад 9 мільйонів бюджетних коштів. Дитсадок вже готовий на 90%», - розповів заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір.

За його словами, в дошкільному закладі завершують штукатурити стіни, завозять меблі, монтують сантехніку. На подвір’ї буде 4 дитячих майданчики та один спортивний. Активно триває робота з облагородження території: викладають бруківку, встановлюють паркан. Зовні дошкільний заклад матиме яскравий дизайн – вікна з різнокольоровим обрамленням.

Загалом цьогоріч за кошти Державного фонду регіонального розвитку на умовах співфінансування будують та ремонтують 14 соціальних об`єктів області - школи, дитсадки та лікарні. Деякі з них вже завершили, а частина ще чекає на відкриття.

Читайте також