В Україні зареєстровано 97 випадків інфікування коронавірусом

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

У Чернівецькій області зафіксували 13 нових випадків коронавірусу. Про це повідомив голова Чернівецької обласної адміністрації Сергій Осачук. Цю інформацію також щойно на брифінгу підтвердив головний санітарний лікар України, заступник міністра охорони здоров'я України Віктор Ляшко.

Ці дані сьогодні, 24 березня, надав лабораторний центр, який робив дослідження зразків 50 пацієнтів, у яких підозрювали інфекцію. Найбільше випадків у селі Колінківці, там зафіксовано 12 випадків.

Як відомо, в селі встановили блокпости через спалах вірусу. Сільський голова підозрює, що хворих більше і просить тести. За даними МОЗ станом на 10 ранку, в Україні було зафіксовано 84 випадки інфікування коронавірусом, однак це без урахування 13 нових випадків.

Загалом на Буковині зафіксовано 38 випадків захворювання на новий коронавірус. Одна жінка 33-річного віку померла в лікарні від супутніх захворювань, за словами медиків. Ще одного чоловіка, першого, хто захворів на коронавірус в Україні, декілька днів тому виписали з лікарні.

 

Читайте також